Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Кметът на Троян Донка Михайлова поздрави възрастните хора в общината Печат Е-мейл
Петък, 04 Октомври 2013 08:01

По повод 1 октомври – Международен ден на възрастните хора, кметът Донка Михайлова уважи тържеството, организирано от Културния клуб на пенсионера в Троян. Деца от НУ “Св.Кирил и Методий” изразиха своето уважение със стихотворения и песни за баба и дядо, а троянският хор на пенсионерите, ръководен от Йорданка Василева, създаде прекрасно настроение с песни и шеги – доказателство, че възрастта не е от значение когато човек е млад по дух.

В своето поздравление към събралите се, г-жа Михайлова подчерта, че всички те заслужават да празнуват, заслужават да бъдат поздравени, защото в активния си живот са създали всичко, което днес имаме - ние, гражданите на Троян и техните семейства. “И това ни задължава, каза Михайлова, защото последните години често се питам дали това, което ни оставихте ще можем да го поддържаме”. Тя изрази своето и на общинското ръководство уважение и стремеж винаги да са в пмощ и припомни, че Община Троян е единствена от съседните общини, която не само е предоставила клуб за възрастните хора, но е поела и неговата издръжка.

“Благодарим ви за всичко, което сте създали, за всичко, което сте и ще бъдете. И както се пее в песента – бъдете по-млади и от младите. Защото младостта е състояние на духа. Бъдете здрави и да се срещаме по хубави поводи като този”, пожела на хората Донка Михайлова.

 

Маргарита Генкова
Връзки с обществеността